Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Toot-Toot smart wheels 3-pack - med ljus och ljud - svensk version

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 315:-
Tillfälligt slut
SKU
01217-4

Toot Toot smart wheels 3-pack från Vtech är ett set med bilar som alla passar till Toot Toot Drivers lekset. Paketet innehåller ett flygplan, en racingbil och en ambulans. Alla med realistiska ljudeffekter och roliga fraser. Tryck på fordonen för att höra olika låtar och roliga melodier. Dessa fordon hjälper utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och uppmuntrar till fantasifull lek.

Fordonen är kompatibla med alla Toot Toot Drivers lekset.

Innehåll:

  • 3 st Vtech Toot Toot smart wheels

Detaljer:

  • Batterikrav per fordon: 2 x AAA-batterier (demobatterier ingår)
  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
Modell950-205709
EAN5766181186067
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.