Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Toot-Toot drivers super RC-bana - svensk version

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 792:-
Tillfälligt slut
SKU
01217-5

Med Vtech’s Toot Toot Drivers racingbana får barnen många interaktiva och roliga stunder framför sig. Banan är 135 cm lång, och har 9 smartpoint-punkter som gör att när Smartpoint-bilar passerar de, reagerar de med ljud, fraser och melodier.

I denna sats ingår en radiostyrd racingbil med Smartpoint, och den passar perfekt till de minsta barnen. Du kan välja att köra bilen framåt och bakåt med ratt-kontrollen, eller rulla bilen med händerna. Du kan också trycka på bilen framruta för att höra olika fraser, musik och ljudeffekter på svenska – samtidigt som den blinkar! Totalt är det mer än 50 olika sånger, melodier, ljud och fraser.

Ute på banan händer det massa roligt, som t.ex. mekanisk bil-lift, startflagga, stuntzon med mera…

Toot Toot Drivers är pedagogiska och roliga leksaker som bjuder in till fantasilek och bidrar även till utveckling av barnet fin- och grovmotorik.

Innehåll:

  • Vtech Toot Toot Drivers Super RC Racingbana
  • 1 smartpoint RC Racing-bil
  • 1 fjärrkontroll till bilen

Detaljer:

  • Batterier Bil: 3 x AAA-batterier (demobatterier ingår)
  • Batterier fjärrkontroll: 2 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
Modell950-180221
EAN5766181191559
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.