Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Baby interaktiv aktivitetsboll - uppmuntrar barnet till att krypa - svensk version

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 275:-
Tillfälligt slut
SKU
01217-20

Kom och lek med djurvännerna på denna aktivitetsboll från Vtech! Detta är en färgglad boll med många funktioner, ljud och ljus som uppmuntrar barnet till att vilja krypa. Du kan trycka på knappar, vrida, snurra och skjuta saker åt sidan.

Med över 50 sånger, melodier, ljud och fraser på svenska kommer barnet lära sig mer om färger, siffror och former samtidigt som den utvecklar sin fin- och grovmotorik.

Innehåll:

  • Vtech interaktiva Aktivitetsboll med ljud och ljus

Detaljer:

  • Batterier: 3 x AA-batterier (demobatterier ingår)
  • Mått: ca 15 cm i diameter
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
Modell950-151521
EAN5766184126992
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.