Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Wader Volvo lastbil med hjullastare - 70 cm - skala 1:16

Ditt barn leker på ett aktivt sätt, det lär sig och utforskar. Alla produkter från Wader Polesie har utvecklats med starkt fokus på detaljer, multifunktionalitet och säkerhet. Wader Polesie använder endast material av hög kvalitet som är säkert och ofarligt för barn och som tål aktiv lek. Wader-leksakerna gör barnet ivrig över att utforska och lära sig.

Vårt lågpris: 432:-
Tillfälligt slut
SKU
03217-124

Om du har några uppdrag som kräver en hjullastare kommer den här svarta och röda Volvo-traktorn med maskinsemi att transportera hjullastaren säkert till dig. Oavsett om uppdraget äger rum i barnrummet eller utomhus; hjullastaren kan transporteras där den behövs. Om de vackra bilarna blir smutsiga under uppdraget är det inga problem eftersom de lätt kan tvättas. Dessa leksaker ser ut som riktiga fordon, och leksaksversionerna är gjorda av material i hög och hållbar kvalitet som tål utomhuslek. Lastbilen och hjullastaren kan köras både tillsammans och separat.

Innehåller:

  • Volvo lastbil med hjullastare

Detaljer:

  • Mått: 35 x 80 x 20 cm (HxBxB)
  • Lastbil och hjullastare kan användas separat
  • Rek ålder: från 1 år
Mer information
Modell56733-01
EAN4810344056733
VarumärkeWader Polesie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.