Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Volvo kranbil 45 cm - med rörlig arm - skala 1:16

Ditt barn leker på ett aktivt sätt, det lär sig och utforskar. Alla produkter från Wader Polesie har utvecklats med starkt fokus på detaljer, multifunktionalitet och säkerhet. Wader Polesie använder endast material av hög kvalitet som är säkert och ofarligt för barn och som tål aktiv lek. Wader-leksakerna gör barnet ivrig över att utforska och lära sig.

Vårt lågpris: 357:-
I lager
SKU
03217-123
   

Denna tuffa Mammoet Volvo kranbil är en realistiskt tillverkad kranbil med många coola detaljer. Hytten på kranbilen är svart tillsammans med stora delar av kranen på trailern, men de ljusröda detaljerna på bilen och kranarmen gör bilen lätt synlig. Kranarmen är helt rörlig och gör leksaken mer autentisk. Använd kranbilen för att flytta föremål, eller kanske har du mer nytta av att använda den för lastning och lossning? Oavsett dina behov kan den här Volvo-kranbilen hjälpa dig att få jobbet gjort. Lastbilen är ca. 45 cm och passar direkt in i din lastbilsamling.

Innehåller:

  • Volvo kranbil

Detaljer:

  • Mått: 45 x 17 x 31 (LxBxH)
  • Färg: Svart och röd
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell56979-01
EAN4810344056979
VarumärkeWader Polesie
Ålder3-7

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.