Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vildkatten GO! 100 - det snabba och roliga kortspelet för hela familjen - observationsspel

Educa spel och pussel ger dig underhållning och lärande genom fantastiska motiv och delar av hög kvalitet.

Pussel kan vara både underhållande och lärorikt, och pusslen från Educa är inget undantag. Educas historia går helt tillbaka till 1894, och de är fortfarande ett av världens ledande varumärken och sätter standarden inom pedagogiska spel och pussel. Varumärket Educa är en garanti för kvalitet och alla delar genomgår strikta säkerhets- och kvalitetskontroller och förnybara, miljövänliga råvaror av högsta kvalitet används. Educa har ett stort urval av spel och pussel som passar alla åldrar!

Vårt lågpris: 132:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01205-05
   

Vildkatten GO! är det snabba, roliga och populära observationsspelet för hela familjen. Det kräver både överblick och koncentration. Vänd på bildkortet och se vem som är snabbast med att hitta det samma motivet på spelplanen. Spelet består av 100 bilder, och den spelare som hittar flest bilder vinner. Vildkatten utmanar synen, öga-hand-koordinationen och reflexerna hos både barn och vuxna, och eftersom denna version innehåller färre bilder är detta också den snabbaste och en av de enklaste versionerna av familjespelet.

Innehåll:

  • Vildkatten GO! 100 - familjespel

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-8 spelare
  • Speltid: 20 min
  • Ålder: från 4 år

 

Mer information
Modell18688
EAN8412668186880
VarumärkeEduca
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.