Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Badleksaker

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Pris
Nyhet
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder

Artiklar 1-52 av 136

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 136

Page
per page
Sätt fallande sortering

Barn (och vuxna) älskar att leka i vattnet, och en dag på stranden eller i poolen kan ge timmesvis av rolig lek. Uppblåsbara badleksaker, flytmadrasser, baddräkter, uppblåsbara djur man kan sitta på eller en uppblåsbar båt gör en dag på stranden eller vid poolen extra rolig! Badleksaker är inte bara till för att leka med. Du kan också njuta och ta en paus på flytmadrassen eller det uppblåsbara djuret både i vattnet och på land.

Simutrustning så som cyklop, armringar, flytvästar och simfötter gör leken i vattnet till en trygg upplevelse. Och med UV-skydd kan barnet leka tryggt i solen utan att du behöver vara bekymrad för skadliga UV-strålar och solbränd hud. Men kom ihåg att det alltid är viktigt att ta en paus från solen ibland, och njuta av lite kall dricka eller glass i skuggan!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.