Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Runda studsmattor

24 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

24 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Studsmattor erbjuder rolig och aktiv lek för barn och vuxna. För barnen finns det lite som överträffar den roliga leken som kittlar magen, som du får när du hoppar och gör nya trix på studsmattan. Och det är lite som slår glädjen att ha den här leksaken i din egen trädgård. Med en högkvalitativ studsmatta som våra runda Pro Edition-studsmattor med solida ramar, kraftfulla fjädrar för extra studs och förstärkt hoppduk för mjukare hopp blir uteleken ännu roligare.

Våra runda studsmattor levereras komplett med skyddsnät i lyktstil med YKK-dragkedja, förstärkt duk för extra studs och förstärkt vaddering som skyddar barnet från att falla mellan fjädrarna. Och kom ihåg att använda stegen så att de små enkelt kan gå på och av studsmattan.

OBS!

Kom ihåg att följa installationsanvisningarna noga innan du börjar hoppa. Studsmattan måste alltid monteras av en vuxen och inspekteras innan den används av barn.

VIKTIGT! Alla studsmattor måste monteras på en så rak yta som möjligt så att hoppningen inte gör studsmattan sned. Vi rekommenderar också att du fäster studsmattan till marken för att förhindra att den välter om det är stark vind.

Vi rekommenderar alltid att endast ett barn eller ungdom använder studsmattan åt gången. Tyvärr beror många av skadorna på att flera barn använder studsmattan samtidigt.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.