Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

TY Pierre rosa säl clip - 13 cm

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Då borde du kika i vårt sortiment av härliga gosedjur från TY Beanie Boos. De har mjuka kroppar med härlig päls och snälla ögon. Gosedjuren passar perfekt som lekkamrater och gör det lite lättare att somna om kvällen. Gosedjuren från TY Beanie Boos kommer i olika former och föreställer bland annat katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, fantasidjur och olika filmkaraktärer som barnen älskar. Gosedjuren kommer även i fem olika storlekar. Samla allihop!

Vårt lågpris: 45:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
23597
   

Detta är en liten säl från TY. Vissa ser ut som verkliga djur, medan andra är både fantasifulla och urgulliga. Oavsett vilket slags djur de föreställer så har alla stora, glittriga och snälla ögon. Hitta din favoritfigur från TY och skäm bort den med kramar eller samla på alla glada karaktärer för att ha den sötaste samlingen någonsin. 

Detta är den perfekta kompisen att ta med sig till lekparken, skolan eller vart du än går. Med hjälp av kabinhaken i plast kan du fästa din kompis på väskan, ryggsäcken eller i nyckelknippan. 

  • TY Pierre rosa säl
  • Kabinhake i plast
  • Höjd: ca 13 cm
Detaljer: 
  • Rek.ålder: från 3 år

Vilken är din favorit?

Mer information
ModellTY35019
EAN008421350193
VarumärkeTy Beanie Boos
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.