Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

TY Peek-a-Boos Sly fox - gosedjur på 10 cm

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Då borde du kika i vårt sortiment av härliga gosedjur från TY Beanie Boos. De har mjuka kroppar med härlig päls och snälla ögon. Gosedjuren passar perfekt som lekkamrater och gör det lite lättare att somna om kvällen. Gosedjuren från TY Beanie Boos kommer i olika former och föreställer bland annat katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, fantasidjur och olika filmkaraktärer som barnen älskar. Gosedjuren kommer även i fem olika storlekar. Samla allihop!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 114:-
Tillfälligt slut
SKU
23614

De populära och mjuka gosedjuren från Ty Beanie Boos har stora ögon som glittrar och är väldigt mjuka att ta på. Du hittar dem i många olika storlekar och sorter. Vilken är din favorit? Teeny Tys kan användas som ärtpåse, och de har ett fält på magen som rengör skärmen på din mobil, surfplatta eller dator.

Innehåll:

  • 1 TY Peek-a-Boos räv

Detaljer:

  • Mått: H10 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellTY1010
EAN008421000104
VarumärkeTy Beanie Boos
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.