Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

TY Fantasia multicolor unicorn medium - ca 22 cm

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Ta en titt på vårt stora utbud av mjuka nallar från TY Beanie Boos. TY-nallarna är mjuka och har stora ögon, de är fantastiska lekkamrater och extra mjuka som gosedjur när man ska sova. Nallarna från TY Beanie Boos kommer som katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, vilda djur, fantasidjur, karaktärer från TV och filmer och mycket mer.

Beanie Boos djur finns i olika storlekar, small, regular, medium, large och som klämma finns det en storlek och form för alla. Du kanske hellre vill ha en TY Squish a boos nalle som även kan användas som kudde? Nu kan du samla dem alla!

Vårt lågpris: 144:-
Tillfälligt slut
SKU
23590

De populära och mjuka nallarna från Ty Beanie Boos har stora ögon och tilltalar barn särskilt väl och är ett mycket populärt gosedjur. Du hittar dem i flera storlekar och varianter. Vilken är din favorit?

Innehåller:

  • TY Fantasia multicolor unicorn

Detaljer:

  • Storlek: ca 22 cm hög
Mer information
ModellTY37041
EAN008421370412
VarumärkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.