Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

TY Beanie Boos clip Norli flerfärgad val - 13 cm

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Då borde du kika i vårt sortiment av härliga gosedjur från TY Beanie Boos. De har mjuka kroppar med härlig päls och snälla ögon. Gosedjuren passar perfekt som lekkamrater och gör det lite lättare att somna om kvällen. Gosedjuren från TY Beanie Boos kommer i olika former och föreställer bland annat katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, fantasidjur och olika filmkaraktärer som barnen älskar. Gosedjuren kommer även i fem olika storlekar. Samla allihop!

Vårt lågpris: 59,90
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-145
   

Detta är en liten val figur från TY. Vissa ser ut som verkliga djur, medan andra är både fantasifulla och urgulliga. Oavsett vilket slags djur de föreställer så har alla stora, glittriga och snälla ögon. Hitta din favoritfigur från TY och skäm bort den med kramar eller samla på alla glada karaktärer för att ha den sötaste samlingen någonsin. 

Detta är den perfekta kompisen att ta med sig till lekparken, skolan eller vart du än går. Med hjälp av kabinhaken i plast kan du fästa din kompis på väskan, ryggsäcken eller i nyckelknippan. 

  • TY Norli flerfärgad val
  • Kabinhake i plast
  • Höjd: ca 13 cm
Detaljer: 
  • Rek.ålder: från 3 år

Vilken är din favorit?

Mer information
Modell36560
EAN008421365609
VarumärkeTy Beanie Boos
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.