Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

TY Beanie Boos 40 cm Fantasia Enhörning - Large

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Ta en titt på vårt stora utbud av mjuka nallar från TY Beanie Boos. TY-nallarna är mjuka och har stora ögon, de är fantastiska lekkamrater och extra mjuka som gosedjur när man ska sova. Nallarna från TY Beanie Boos kommer som katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, vilda djur, fantasidjur, karaktärer från TV och filmer och mycket mer.

Beanie Boos djur finns i olika storlekar, small, regular, medium, large och som klämma finns det en storlek och form för alla. Du kanske hellre vill ha en TY Squish a boos nalle som även kan användas som kudde? Nu kan du samla dem alla!

Vårt lågpris: 454:-
Tillfälligt slut
SKU
05195-130

De populära och mjuka mjukisdjuren från TY Beanie Boos har stora ögon och är härliga att gosa med. Gosedjuren tilltalar barn extra bra med sina färgrika mönster, och är väldigt populära bland alla barn som gillar gosedjur.

TY Beanie Boys kommer i flera storlekar och varianter. Varje figur har ett unikt namn och ett eget födelsedatum som står skrivet på märklappen som följer med. TY Beanie Boos 40 cm Fantasia är en rosa enhörning som gärna vill få en ny ägare. Kan du hand om Fantasia?

Detaljer:

  • Ca 40 cm hög
Mer information
Modell36819
EAN008421368198
VarumärkeTy Beanie Boos
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.