Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

TY Beanie Boos 40 cm Blitz blå enhörning - large

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Då borde du kika i vårt sortiment av härliga gosedjur från TY Beanie Boos. De har mjuka kroppar med härlig päls och snälla ögon. Gosedjuren passar perfekt som lekkamrater och gör det lite lättare att somna om kvällen. Gosedjuren från TY Beanie Boos kommer i olika former och föreställer bland annat katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, fantasidjur och olika filmkaraktärer som barnen älskar. Gosedjuren kommer även i fem olika storlekar. Samla allihop!

Vårt lågpris: 399:-
Tillfälligt slut
SKU
05195-132

De populära och mjuka mjukisdjuren från TY Beanie Boos har stora ögon och är härliga att gosa med. Gosedjuren tilltalar barn extra bra med sina färgrika mönster, och är väldigt populära bland alla barn som gillar gosedjur.

TY Beanie Boys kommer i flera storlekar och varianter. Varje figur har ett unikt namn och ett eget födelsedatum som står skrivet på märklappen som följer med. TY Beanie Boos 40 cm Blitz blå enhörning är ett sött gosedjur som gärna vill få en ny ägare. Kan du hand om Blitz?

Detaljer:

  • Ca 40 cm hög
Mer information
Modell36890
EAN008421368907
VarumärkeTy Beanie Boos
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.