Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

TY Beanie Boos 23 cm Franky rosa flerfärgad björn gosedjur - medium

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Då borde du kika i vårt sortiment av härliga gosedjur från TY Beanie Boos. De har mjuka kroppar med härlig päls och snälla ögon. Gosedjuren passar perfekt som lekkamrater och gör det lite lättare att somna om kvällen. Gosedjuren från TY Beanie Boos kommer i olika former och föreställer bland annat katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, fantasidjur och olika filmkaraktärer som barnen älskar. Gosedjuren kommer även i fem olika storlekar. Samla allihop!

Vårt lågpris: 135:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-121
   

Detta är ett gulligt mjukisdjur från TY som föreställer en flerfärgad björn. Detta är en söt lek- och kramkamrat som ditt barn kommer att älska! Hitta din favoritfigur från TY och skäm bort den med kramar eller samla på alla glada karaktärer för att ha den sötaste samlingen av mjukisdjur någonsin. 

  • Mått: ca 23 cm hög
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell36420
EAN008421364206 
VarumärkeTy Beanie Boos
Ålder3-8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.