Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

TY Beanie Boos 15 cm Blitz blå enhörning - regular

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Ta en titt på vårt stora utbud av mjuka nallar från TY Beanie Boos. TY-nallarna är mjuka och har stora ögon, de är fantastiska lekkamrater och extra mjuka som gosedjur när man ska sova. Nallarna från TY Beanie Boos kommer som katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, vilda djur, fantasidjur, karaktärer från TV och filmer och mycket mer.

Beanie Boos djur finns i olika storlekar, small, regular, medium, large och som klämma finns det en storlek och form för alla. Du kanske hellre vill ha en TY Squish a boos nalle som även kan användas som kudde? Nu kan du samla dem alla!

Vårt lågpris: 97:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-96
   

Detta är ett gulligt gosedjur från TY som föreställer enhörningen Blitz. Den har mjuk päls och stora ögon som glittrar. En söt lek- och kramkamrat som ditt barn kommer att älska!

  • Mått: 15,5 x 10 x 6 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell36877
EAN008421368778
VarumärkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.