Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ty Beanie Ballz Tank gorilla gosedjur - 20 cm

-61%

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Då borde du kika i vårt sortiment av härliga gosedjur från TY Beanie Boos. De har mjuka kroppar med härlig päls och snälla ögon. Gosedjuren passar perfekt som lekkamrater och gör det lite lättare att somna om kvällen. Gosedjuren från TY Beanie Boos kommer i olika former och föreställer bland annat katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, fantasidjur och olika filmkaraktärer som barnen älskar. Gosedjuren kommer även i fem olika storlekar. Samla allihop!

61%
Kampanjpris 50:- Vårt lågpris: 127:- Du sparar: 77,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
24073
   

Detta runda gosedjur från TY Beanie Ballz föreställer goillan Tank.

Beanie Ballz är helt galna, om du kastar upp dem i luften så landar de alltid på fötterna! Beanie Ballz är nästan lika runda som en boll, men har en lite tyngre fyllning i botten av kroppen, detta gör att de alltid landar på rätt håll. Dessa gosedjur är en del av en väldigt populära produktserien Ty Beanie Boos.

  • TY Beanie Ballz Tank gorilla
  • Höjd: ca 20 cm
Detaljer: 
  • Rek.ålder: från 3 år

Vilken är din favorit?

Mer information
ModellTY38542
EAN008421385423
VarumärkeTy Beanie Boos
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.