Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ty Beanie Ballz Disney Tiger - 20 cm

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Ta en titt på vårt stora utbud av mjuka nallar från TY Beanie Boos. TY-nallarna är mjuka och har stora ögon, de är fantastiska lekkamrater och extra mjuka som gosedjur när man ska sova. Nallarna från TY Beanie Boos kommer som katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, vilda djur, fantasidjur, karaktärer från TV och filmer och mycket mer.

Beanie Boos djur finns i olika storlekar, small, regular, medium, large och som klämma finns det en storlek och form för alla. Du kanske hellre vill ha en TY Squish a boos nalle som även kan användas som kudde? Nu kan du samla dem alla!

Vårt lågpris: 95:-
I lager
SKU
21846
   

Ty Beanie Ballz är underbart söta gosedjur som passar perfekt att gosa med i sängen eller att leka med. Gosedjuren i Beanie Ballz serien är formade som bollar och föreställer många olika karaktärer, både kända och mindre kända. Detta gosedjur föreställer Tiger i Nalle Puh - och han älskar att skutta.

Innehåller:

  • Ty Beanie Ballz Disney Tiger

Detaljer:

  • Mått: 20 cm
Mer information
ModellTY38553
EAN008421385539
VarumärkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.