Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Trunki Resväska Frank The Firetruck 18L

Trunki är roliga resväskor utformade för yngre barn och som är godkända som handbagage.

Med fyra hjul, ett snöre och handtag är det inte bara en resväska, men det perfekta transportmedlet för små och trötta ben efter långa resor. Trunki är den ursprungliga rullväskan som barn kan sitta på och är lätt att dra. Gör resan till en lek med resväskor från Trunki som kommer med mönster som barnen älskar!

Vårt lågpris: 515:-
I lager
SKU
03192-223
   

Denna roliga och smarta resväska från Trunki föreställer en brandbil och gör resorna till en lek. Detta är det perfekta resesällskapet för trötta barn som vill vila benen under långa resor och tråkiga köer. Ovansidan av resväskan är utformad på ett sätt som gör den till en bekväm sittplats. Väskan är försedd med fyra hjul och en dragrem vilket gör att små brandmän kan åka omkring själva eller bli dragna på väskan av en vuxen. 

Trots att detta är en resväska för barn rymmer den hela 18L och är tillverkad i slitstark och tålig plast. Resväskan väger ca 1,6 kg och är lätt att bära med sig antingen i handtagen eller axelremmen. Kommer med lås och inredning som håller packningen på plats.

  • Vikt: ca 1,6 kg
  • Yttermått: ca 46 x 21 x 31 cm
  • Kapacitet: 18 liters packutrymme
  • Max. belastning: 50 kg
Mer information
Modell0254-GB01
EAN5055192202546
VarumärkeTrunki
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.