Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Trunki Resväska Percy polisbil

Trunki - den ursprungliga åkbara barnresväskan

Letar du efter en praktisk resväska för barn? Trunki är den ursprungliga ride-on resväskan för barn och kanske själva definitionen av ett enklare sätt att resa med barn. Trunki-resväskorna är designade för att göra resan roligare för barnen. De rymmer tillräckligt för att barnen ska kunna packa med sig de leksaker och tillbehör de behöver när de reser. Designen är rolig och färgglad, och det unika ride-on-konceptet gör att barnen kan sitta på resväskan och dras med hjälp av snöret - perfekt för trötta barnfötter på en stor flygplats.

Vårt lågpris: 515:-
Tillfälligt slut
SKU
03192-224

Polisbilen Percy från Trunki är redo för actionfyllda äventyr! Detta är en resväska med barnvänlig design, med en ovansida som fungerar som en bekväm sittplats för trötta små ben. Låt barnet dekorera väskan med de medföljande klistermärkena och sedan kan den lilla globetrottern själv dra väskan efter sig, sparka sig framåt med hjälp av hjulen eller dras framåt av sina föräldrar.

Väskan rymmer 18 liter, kommer med säkerhetslås, innerficka, packremmar som håller packningen på plats samt ett litet säkerhetsbälte för de gosedjur som hänger med på resan. Trunki är konstruerad i hård, lätt och tålig plast fri från PVC. Väskan är designad för att underlätta resandet både för barn och vuxna och passar för barn från 3 år.

Detaljer:

 • 2 handtag, axelrem och dragrem
 • Lås
 • Volym: 18 liter
 • Material: plast
 • Mått: 46 x 21 x 31 cm
 • Vikt, produkt: 1,7 kg
 • Maxvikt: 50 kg
  Mer information
  Modell0323-GB01
  EAN5055192203239
  VarumärkeTrunki
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.