Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Trolls Blind Bag - samlarfigurer

Trolls leksaker, figurer, figurset och lekset

Den populära animationsfilmen Trolls handlar om Poppy och Kvist, som måste överkomma sina olikheter och ge sig ut på ett räddningsuppdrag för att rädda sina vänner efter att jättetrollen har invaderat deras stad. Filmen och karaktärerna har tagit både barn och vuxna med storm och med hjälp av Trolls-inspirerade leksaker kan barnen hitta på nya äventyr tillsammans med Poppy, Kvist, Bäck, Kung Peppy, Biggie, Cooper, Kocken, DJ Suki och många andra karaktärer. Låt barnen leka ut scener från filmen eller skapa helt egna historier med figurer, lekset och tillbehör. Med trollens hjälp kommer de att lära sig allt om vänskap, samarbete och mod!

Vårt lågpris: 53:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
23397
   

DreamWorks Trolls skapades av de samma personerna som står bakom den populära filmen Shrek. Trolls är en hårresande och härlig komedi fullspäckad av otroliga äventyr och fantastisk musik.

Trolls är kända för sina härligt färgglada hår och outfits. Det är otroligt glada figurer som alltid brister ut i sång. Trollen säljs styckvis och vilket du får blir en överraskning!

Innehåll:

  • 1 Trolls-samlarfigur

    Detaljer:
  • Rek.ålder. från 4 år
  • Säljs slumpmässigt baserat på tillgängligt sortiment. Vilken figur man får blir en överraskning.

Mer information
ModellB6554
EAN5010994963408
VarumärkeTrolls
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.