Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Transformers Rescue Bots Academy 3 Bumblebee 2i1 actionfigurer - 11 cm

-38%

Robotar och leksaksbilar från Transformers

Välkommen in i en värld full av robotar, bilar och fordon som har vaknat till liv. Den pågående striden mellan Autobots och Decepticons bjuder på massor av action och spänning. Häng med dina favoritkaraktärer på äventyr som bevisar att robotar och människor kan, och måste, samarbeta för att kunna rädda världen. Transformers kommer i olika former och kan bland annat kamouflera sig som bilar och olika fordon innan de på bara några sekunder förvandlas till kraftulla robotar och tillbaka igen. Överraska dina motståndare och besegra dem på bara några sekunder med häftiga förvandligar och listiga planer. 

38%
Kampanjpris 294:- 476:- Du sparar: 182,-
I lager
SKU
06226-74
   

Transformers Rescue Bots Academy figurset med 3 Bumblebee actionfigurer som förvandlas från robot till olika fordon i ett steg.

Föreställ dig att du hjälper hjälpa Transformers Bumblebee att komma till undsättning. Som sportbilar, VTOL-flygplan och terrängfordon – oavsett vilken form han tar kan ingenting hindra Bumblebee från att rädda dagen.

Detta Transformers Rescue Bots Academy figurpaket innehåller 3 actionfigurer som föreställer Bumblebee och som konverterar från robot till olika alt-lägen i ett enda steg. Figurerna är designade för enkel transformation och är designade på ett sätt som gör dem enkla att hantera även för de yngre barnen.

Innehåller:

  • 3 Bumblebee actionfigurer

Detaljer:

  • Mått figur: ca. 11 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellF0850
EAN5010993796557
VarumärkeTransformers
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.