Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Transformers Cyberverse ultra Bumblebee

Robotar och leksaksbilar från Transformers

Välkommen in i en värld full av robotar, bilar och fordon som har vaknat till liv. Den pågående striden mellan Autobots och Decepticons bjuder på massor av action och spänning. Häng med dina favoritkaraktärer på äventyr som bevisar att robotar och människor kan, och måste, samarbeta för att kunna rädda världen. Transformers kommer i olika former och kan bland annat kamouflera sig som bilar och olika fordon innan de på bara några sekunder förvandlas till kraftulla robotar och tillbaka igen. Överraska dina motståndare och besegra dem på bara några sekunder med häftiga förvandligar och listiga planer. 

Vårt lågpris: 276:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05206-179
   

Striden om kontroll över Cybertron äger rum mellan heroiska Autobots och onda Decepticons i Cyberverse animerade serie. Med Energon Armor kan båda sidor dra nytta av nya krafter, inklusive möjligheten att omvandla energi till en ny, cool rustning som låter dig slåss på nya sätt. Det extra lagret med skydd kommer att vara användbart i de kommande striderna. Se hur dessa nya krafter kommer att användas för att försvara Cybertron eller hota det.

Autobot-hjälten Bumblebee drar sina Cybertronian Sabres-vapen för att utnyttja kraften i Energon Armor Power Up. Samla på alla Ultra Class-figurer för att upptäcka fler spännande karaktärer från Cyberverse-serien!

  • Transformers Cyberverse ultra Bumblebee figur
  • Ge Bumblebee hans vapen och aktivera Energon Armor
  • Figuren förvandlas i åtta steg

Innehåll:

  • 1 Transformers figur

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 6 år

OBS! Andra Ultra-Class figurer säljs separat.

Mer information
ModellE7106
EAN5010993644582
VarumärkeTransformers
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.