Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Transformers Cyberverse Spark Armor Cheetor och Sea Fury

Robotar och leksaksbilar från Transformers

Välkommen in i en värld full av robotar, bilar och fordon som har vaknat till liv. Den pågående striden mellan Autobots och Decepticons bjuder på massor av action och spänning. Häng med dina favoritkaraktärer på äventyr som bevisar att robotar och människor kan, och måste, samarbeta för att kunna rädda världen. Transformers kommer i olika former och kan bland annat kamouflera sig som bilar och olika fordon innan de på bara några sekunder förvandlas till kraftulla robotar och tillbaka igen. Överraska dina motståndare och besegra dem på bara några sekunder med häftiga förvandligar och listiga planer. 

Vårt lågpris: 357:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
08202-108-1
   

Kampen för att hitta Allspark pågår mellan de heroiska Autobots och onda Decepticons den animerade Cyberverse-serien. Med Allspark kan båda sidor utnyttja sina nya, otroliga krafter, inklusive kraften att förvandla ett fordon från jorden till Spark Armor: stridsklar utrustning som låter dem slåss på nya platser och på nya sätt.

Bots som kör på marken kan använda Spark Armor för att flyga, medan de som flyger plötsligt blir lika formidabla på marken. Se hur dess kraft används för att försvara jorden eller hota den!

Innehåll:

  • Cheetor och Sea Fury

Detaljer:

  • Mått: 13-18 cm
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
ModellE5559
EAN5010993604777
VarumärkeTransformers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.