Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Transformers Cyberverse ark power Optimus prime

Robotar och leksaksbilar från Transformers

Välkommen in i en värld full av robotar, bilar och fordon som har vaknat till liv. Den pågående striden mellan Autobots och Decepticons bjuder på massor av action och spänning. Häng med dina favoritkaraktärer på äventyr som bevisar att robotar och människor kan, och måste, samarbeta för att kunna rädda världen. Transformers kommer i olika former och kan bland annat kamouflera sig som bilar och olika fordon innan de på bara några sekunder förvandlas till kraftulla robotar och tillbaka igen. Överraska dina motståndare och besegra dem på bara några sekunder med häftiga förvandligar och listiga planer. 

Vårt lågpris: 596:-
I lager
SKU
06195-116
   

Se detta framför dig: Du är på jorden, fortfarande coolare än alla på denna sida av Optimus Prime, och du har noll minne. Nu är du på uppdrag för att återställa minnet och upptäcka alla dina fantastiska krafter. Kämpa mot Decepticons, dyk undan en explosion eller två, och var hjältemodig!

Ändra Optimus Prime från en robot till en lastbil i 11 enkla steg och efteråt kan du sätta på hans Ark Power vapen, och ingen har en chans! Du är den tuffaste och råaste Transformers-figuren där ute!

Innehåll:

  • Trnasformers Cybercerse – Optimus Prime
  • Ark power

Detaljer:

  • Kan ändra sig från robot till lastbil i 11 enkla steg
  • Mått: 27,3 cm hög
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellE4218
EAN5010993599639
VarumärkeTransformers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.