Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Transformers Bumblebee Cyberverse Adventures Warrior - Megatron med Fusion Mace attack

Robotar och leksaksbilar från Transformers

Välkommen in i en värld full av robotar, bilar och fordon som har vaknat till liv. Den pågående striden mellan Autobots och Decepticons bjuder på massor av action och spänning. Häng med dina favoritkaraktärer på äventyr som bevisar att robotar och människor kan, och måste, samarbeta för att kunna rädda världen. Transformers kommer i olika former och kan bland annat kamouflera sig som bilar och olika fordon innan de på bara några sekunder förvandlas till kraftulla robotar och tillbaka igen. Överraska dina motståndare och besegra dem på bara några sekunder med häftiga förvandligar och listiga planer. 

Vårt lågpris: 247:-
I lager
SKU
07206-14
   

Kampen mellan heroiska Autobots och onda Decepticons fortsätter på Cyberverse. Upptäck de unika krafterna och färdigheterna till din Cyberverse-karaktär, och se hur de används för att försvara Cybertron. Decepticon-ledaren Megatron konverterar från robot till fordon i 8 steg. Sista konverteringssteget aktiverar figurens Fusion Mace i både robot- och fordonsläge. Konverteringen kan också enkelt reverseras. Upptäck de unika krafterna och färdigheterna hos din Cyberverse-karaktär och se hur de används för att försvara Cybertron, eller hota den!

Innehåll:

  • Transformers Megatron-figur
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca 14 cm
  • Rek. ålder: från 6 år
Mer information
ModellE7087
EAN5010993652488
VarumärkeTransformers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.