Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Transformers Cyberverse Adventures Dinobots Unite - Bumblebee actionfigur med ljud och ljus - 25 cm

Robotar och leksaksbilar från Transformers

Välkommen in i en värld full av robotar, bilar och fordon som har vaknat till liv. Den pågående striden mellan Autobots och Decepticons bjuder på massor av action och spänning. Häng med dina favoritkaraktärer på äventyr som bevisar att robotar och människor kan, och måste, samarbeta för att kunna rädda världen. Transformers kommer i olika former och kan bland annat kamouflera sig som bilar och olika fordon innan de på bara några sekunder förvandlas till kraftulla robotar och tillbaka igen. Överraska dina motståndare och besegra dem på bara några sekunder med häftiga förvandligar och listiga planer. 

Vårt lågpris: 716:-
Tillfälligt slut
SKU
02227-6

Gör dig redo att bekämpa nya attacker mot Cybertron med denna actionfigur som föreställer självaste Bumblebee med ljus och 10 ljudeffekter, plus 4 tillbehör för actionfylld lek!

Kampen mellan heroiska autobotar och onda Decepticons fortsätter, och ett nytt, kraftfullt hot kommer mot Cybertron. Det är upp till Grimlock och hans nya vänner, Dinobots, att förena sig och rädda planeten! Upptäck de unika krafterna och färdigheterna hos varje Cyberverse-karaktär, och se hur dessa krafter kommer att användas för att försvara eller hota Cybertron.

Rulla ut och förvandla! Konverteringsfunktionen möjliggör sömlös omvandling av Optimus Prime-fordon till robotar! Se figuren konvertera till robotläge i en kontinuerlig rörelse och konvertera tillbaka till fordonsläge i 8 steg. Leksaken har lampor och 10 ljudeffekter som aktiveras med en knapp. Använd tillbehören för att stärka din autobot!

Innehåller:

  • Bumblebee figur
  • 4 tillbehör
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 25 cm
  • Ålder: från 6 år

OBS: Actionfiguren kan inte användas som bil.

Mer information
ModellF2730
EAN05010993862269
VarumärkeTransformers
Transformers Bumblebee bil til robot i 8 steg F2730 Transformers Bumblebee bil til robot i 8 steg F2730

Från bil till robot

Förvandla Bumblebee till en robot i en kontinuerlig rörelse och tillbaka till bilen igen i 8 steg.

Transformers Bumblebee med 4 tilbehør F2730 Transformers Bumblebee med 4 tilbehør F2730

Med extrautrustning

Bumblebee kommer med 4 tillbehör till roboten, och svärdet passar även i bilen.

Transformers Bumblebee med lys og lydeffekter F2730 Transformers Bumblebee med lys og lydeffekter F2730

Ljus och ljud

Coola ljud- och ljuseffekter gör leksaksroboten mer levande och autentisk.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.