Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

TOPModel Ylvi & Minimoomis - necessär med enhörningar

TOPModel från Depesche är kreativa och fashionabla skriv-, målar- och skolsaker.

Här hittar du allt som en TOPModel behöver för att låta kreativiteten flöda fritt. I det breda TOPModel-sortimentet från Depesche hittar du bland annat pysselböcker, målarböcker, dagböcker, anteckningsblock och pennor. Som om inte det vore nog kan du även hitta TOPModel-smink för barn hos oss.

Vårt lågpris: 92:-
I lager
SKU
07195-57
   

En mycket söt necessär med söta enhörningar från TOPModel Ylvi och Minimoomis. Necessären har ett coolt holografiskt utseende och glänser i vackra färger. En regnbåge är fäst på dragkedjan, vilket ger det lite extra, och som är i stil med håret på enhörningarna som pryder väskan. Necessären stängs med blixtlås och det finns plats för både sminkartiklar och toalettartiklar. Storleken på väskan är perfekt för att lagra andra små föremål också. Vad sägs om att använda den för dina pennor?

Innehåller:

  • 1 Necessär

Detaljer:

  • Mått: 8 x 21 x 12 cm
Mer information
Modell4-10240
EAN4010070389437
VarumärkeTOPModel
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.