Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Tiny Love Musical Nature Stroll - lekbåge för barnvagn

Tiny Love babyleksaker - babygym, mobiler, vagnleksaker, gungstolar och aktivitetsleksaker

Tiny Loves prisbelönade babygym och produkter är utformade med bebisens utveckling i tankarna - och kommer med färgglada mönster och charmiga figurer. Babyleksakerna från Tiny Love hjälper till att främja bebisens kognitiva färdigheter som språk och kommunikation och även bebisens finmotorik, grovmotorik, fantasi och kreativitet. 

En bebis är mycket mottaglig för nya intryck och lärande, och Tiny Loves produkter, exempelvis babygym, aktivitetsleksaker, mobiler, barnvagnsleksaker och gungstolar, är perfekta hjälpmedel till denna viktiga utveckling.

Vårt lågpris: 395:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05192-26
   
Aktivitetsbågen Into The Forest från varumärket Tiny Love är en härlig mobil med sex olika utvecklingsaktiviteter som uppmuntrar barnets kognitiva utveckling, fantasi och finmotorik. Lekbågen har en speciell design som gör att den är placerad rakt framför barnet för att fånga dess uppmärksamhet. Den lilla fågeln aktiveras av barnet och kan spela upp fyra olika låtar.
Bågen har utvecklats för två steg i barnets utveckling. Under de första 5 månaderna rör barnet vid, slår på och utforskar de olika aktiviteterna. Efter 5 månaders ålder börjar leken bli mer utforskande och barnet börjar att dra i, hålla och leka med leksakerna på ett sätt som förbättrar finmotoriken och lär barnet om orsak och effekt.
Detta är en barnvagnsleksak som Tiny Love har skapat med barnets utveckling i åtanke: bågen är rolig och lärorik på samma gång. Den är även flexibel och kan böjas framåt, bakåt, upp och ner.
  • Flexibel båge som kan böjas framåt, bakåt, upp och ner
  • Fågel som spelar musik
  • Propeller som aktiveras av barnet
  • Spännande spegel som är lätt att få tag i
  • Skallra formad som en boll
  • Lättåtkomlig bitring
  • Universella fästklämmor

Detaljer:

  • Förp.mått: 7 x 46 x 33 cm.
  • Rek.ålder. från 0 månader.
Mer information
Modell3333140421
EAN7290108861211
VarumärkeTiny Love

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.