Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ticket to Ride USA - brädspel med järnvägsrutter genom Amerika

Brädspelet Ticket to Ride går ut på att bygga sammanhängande järnvägar utan att motståndarna upptäcker dina planer!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på äventyr och bygger järnvägsspår som binder ihop olika länder och städer. Välj vilken färg du vill spela, placera ut poängmarkörerna och blanda kortlekarna - sedan är det dags att spela! Ticket to Ride är ett spel som ställer höga krav på strategiskt och taktiskt tänkande, du måste vara kvicktänkt och undvika att avslöja dina planer. Alla de olika spelen kommer med vackra illustrationer och är av riktigt hög kvalitet.

Vårt lågpris: 345:-
I lager
SKU
4137
   

I brädspelet Ticket to Ride samlar spelarna kort på olika typer av tågvagnar som de kan använda för att bygga järnvägsrutter genom USA. Spelet är lätt att lära sig och väldigt roligt att spela. Ju längre tågsträcka du lyckas bygga, desto fler poäng får du. Du kan också samla ytterligare poäng om du lyckas uppfylla destinationsbiljetter, eller om du står kvar i slutet av spelet med den längsta sammanhängande rutten. Spelet kan spelas med 2-5 spelare, och spelets svårighetsgrad ökar med antalet spelare. Här gäller det att planera sina rutter, och få kontroll över de olika sträckorna innan en motståndare bygger tågrutten innan dig!

Ticket to Ride har vunnit brädspelsvärldens mest prestigefyllda pris (Spiel des Jahres), och har sålts i hundratusentals kopior över hela världen. Nu har du chansen att ta reda på varför! Spännande och roligt.

Innehåller:

  • 1 brädspel med karta över Nordamerika
  • 225 tågvagnar
  • 144 illustrationskort
  • 5 poängmarkörer i trä
  • 1 regelbok

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-5
  • Speltid: 30-60 min
  • Ålder: från 8 år

OBS! Ticket to Ride är ett av de grundläggande spelen som krävs för att spela de flesta spelexpansioner (säljs separat).

Mer information
Modell7291
EAN824968717011
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.