Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ticket to Ride USA

Brädspelet Ticket to Ride går ut på att bygga sammanhängande järnvägar utan att motståndarna upptäcker dina planer!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på äventyr och bygger järnvägsspår som binder ihop olika länder och städer. Välj vilken färg du vill spela, placera ut poängmarkörerna och blanda kortlekarna - sedan är det dags att spela! Ticket to Ride är ett spel som ställer höga krav på strategiskt och taktiskt tänkande, du måste vara kvicktänkt och undvika att avslöja dina planer. Alla de olika spelen kommer med vackra illustrationer och är av riktigt hög kvalitet.

Vårt lågpris: 345:-
I lager
SKU
4137
   

Upplev Nord Amerika på ett sätt du aldrig tidigare upplevt det på! Ticket to Ride av Days of Wonder tar dig med på ett fantastiskt äventyr i USA och Kanada. Med hjälp av en spelplan, spelpjäser och spelkort har du som uppgift att lägga järnväg från kust till kust på ett strategiskt sätt. Spelet är spännande från start till slut, på grund av dess dynamik: det är ofta lika mellan spelarna ända intill det sista.

Denna version är den ursprungliga utgåvan som satte serien på kartan.

  • Speltid 30-60 minutter
  • För 2-5 spelare
  • Rek. ålder: från 8 år
  • Spelreglerna är på svenska 

Ticket to Ride USA är del av den prisbelönta tågäventyrsserien.

Mer information
Modell7291
EAN824968717011
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.