Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ticket to Ride USA - brädspel med järnvägsrutter genom Amerika

Brädspelsserien Ticket to Ride, spelet där du bygger järnvägsrutter utan att din motståndare upptäcker dig!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på ett äventyr och bygger järnvägsrutter som binder samman städer i olika länder. Spelarna måste samla kort på olika tågvagnar som sedan används för att göra anspråk på rättigheterna till olika järnvägslinjer i det land eller del av världen du besöker. Ju längre rutt du kan göra, desto fler poäng får du.

Ticket to Ride är ett brädspel som ställer stora krav på att du ska kunna fatta strategiska och taktiska beslut, utan att avslöjas av din motståndare. Ticket tor Ride-spelen fortsätter traditionen från Days of Wonder med brädspel med vackra illustrationer och högkvalitativa komponenter. Här kan spelare ge sig ut på äventyr genom länder och kontinenter, korsa hav och utforska storstäder.

Vårt lågpris: 345:-
I lager
SKU
4137
   

I brädspelet Ticket to Ride samlar spelarna kort på olika typer av tågvagnar som de kan använda för att bygga järnvägsrutter genom USA. Spelet är lätt att lära sig och väldigt roligt att spela. Ju längre tågsträcka du lyckas bygga, desto fler poäng får du. Du kan också samla ytterligare poäng om du lyckas uppfylla destinationsbiljetter, eller om du står kvar i slutet av spelet med den längsta sammanhängande rutten. Spelet kan spelas med 2-5 spelare, och spelets svårighetsgrad ökar med antalet spelare. Här gäller det att planera sina rutter, och få kontroll över de olika sträckorna innan en motståndare bygger tågrutten innan dig!

Ticket to Ride har vunnit brädspelsvärldens mest prestigefyllda pris (Spiel des Jahres), och har sålts i hundratusentals kopior över hela världen. Nu har du chansen att ta reda på varför! Spännande och roligt.

Innehåll:

  • 1 brädspel med karta över Nordamerika
  • 225 tågvagnar
  • 144 illustrationskort
  • 5 poängmarkörer i trä
  • 1 regelbok

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-5
  • Speltid: 30-60 min
  • Ålder: från 8 år

OBS! Ticket to Ride är ett av de grundläggande spelen som krävs för att spela de flesta spelexpansioner (säljs separat).

Mer information
Modell7291
EAN824968717011
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.