Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ticket to Ride USA 1910 - expansion till brädspel med tågbanor genom Amerika

Brädspelsserien Ticket to Ride, spelet där du bygger järnvägsrutter utan att din motståndare upptäcker dig!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på ett äventyr och bygger järnvägsrutter som binder samman städer i olika länder. Spelarna måste samla kort på olika tågvagnar som sedan används för att göra anspråk på rättigheterna till olika järnvägslinjer i det land eller del av världen du besöker. Ju längre rutt du kan göra, desto fler poäng får du.

Ticket to Ride är ett brädspel som ställer stora krav på att du ska kunna fatta strategiska och taktiska beslut, utan att avslöjas av din motståndare. Ticket tor Ride-spelen fortsätter traditionen från Days of Wonder med brädspel med vackra illustrationer och högkvalitativa komponenter. Här kan spelare ge sig ut på äventyr genom länder och kontinenter, korsa hav och utforska storstäder.

Vårt lågpris: 170:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09182-291
   

Ticket to Ride - USA 1910 är en kortutvidgning till det ursprungliga och populära Ticket to Ride-spelet! Expansionen består av 181 nya kort som inkluderar 35 nya destinationskort, ett nytt GlobeTrotter bonuskort för att fylla i flest biljetter, samt en komplett ersättningskortlek med alla kort från den ursprungliga spelkortleken. Du kan spela detta roliga strategispel på tre nya sätt, och tilläggspaketet innehåller 1910 regler som bara gäller för de nya destinationsbiljetterna. Om du vill ha en större variation kan du spela Megaspelet med alla destinationskort tillsammans, eller så kan du spela Big Cities som bara använder biljetter till vissa storstäder.

USA 1910-korten och regelvarianterna kommer verkligen att förändra dina strategier och taktiker när du spelar Ticket to Ride. Spelet är enkelt och snabbt att lära sig, och erbjuder timmar av roligt spel. Expansionen måste kombineras med det ursprungliga Ticket to Ride-sällskapspelet och är inte ett fristående spel.

Innehåller:

  • 35 nya bonusbiljetter med 1910 logotyp
  • 1 GlobeTrotter-kort
  • 34 bonusbiljetter
  • 110 vagnkort
  • 1 bonuskort för den längsta rutten

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-5
  • Speltid: 30 – 60 min
  • Rek.ålder: från 8 år

OBS: Inte ett oberoende spel - måste användas med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europe.

Mer information
Modell7216
EAN824968817711
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.