Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ticket to Ride Rails and Sails - brädspel med tågrutter och båtrutter genom världen

Brädspelsserien Ticket to Ride, spelet där du bygger järnvägsrutter utan att din motståndare upptäcker dig!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på ett äventyr och bygger järnvägsrutter som binder samman städer i olika länder. Spelarna måste samla kort på olika tågvagnar som sedan används för att göra anspråk på rättigheterna till olika järnvägslinjer i det land eller del av världen du besöker. Ju längre rutt du kan göra, desto fler poäng får du.

Ticket to Ride är ett brädspel som ställer stora krav på att du ska kunna fatta strategiska och taktiska beslut, utan att avslöjas av din motståndare. Ticket tor Ride-spelen fortsätter traditionen från Days of Wonder med brädspel med vackra illustrationer och högkvalitativa komponenter. Här kan spelare ge sig ut på äventyr genom länder och kontinenter, korsa hav och utforska storstäder.

Vårt lågpris: 630:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
21510
   

Upptäck en helt ny värld inom den populära Ticket to Ride-spelvärlden med denna roliga Rails & Sails-utgåva där spelet nu även inkluderar båtar. Världen förändras snabbt och tåg- och båtförbindelser för samman världen. Havet är inte längre ett hinder: enorma ångfartyg fraktar hundratals passagerare som seglar över havet. Gör dig redo för en oförglömlig resa!

Denna innehållsrika och fristående utgåva inkluderar en dubbelsidig kartspelbräde, med världskartan på ena sidan och de stora amerikanska sjöarna på den andra. Med både tåg- och båtkort kan du nu resa runt i världen och göra anspråk på rutter på kartan, men också använda dem för att bygga småbåtshamnar och höja dina poäng. Lätt att lära sig och spännande att spela. Spelet tar Ticket to Ride-spelserien till nästa nivå!

Innehåller:

  • 1 spelplan med kartor över världen och de stora sjöarna
  • 165 tåg (33 i varje färg)
  • 250 skepp (50 i varje färg)
  • 140 resekort (80 tågkort och 60 skeppskort)
  • 120 destinationskort (65 på land och 55 på havet)
  • 15 hamnar
  • 5 brickor

Detaljer:

  • Speltid: 60-120 min
  • Antal spelare: 2-5
  • Ålder: från 10 år
Mer information
Modell720926
EAN824968720929
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.