Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ticket to Ride Nordic Scandinavia

Brädspelet Ticket to Ride går ut på att bygga sammanhängande järnvägar utan att motståndarna upptäcker dina planer!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på äventyr och bygger järnvägsspår som binder ihop olika länder och städer. Välj vilken färg du vill spela, placera ut poängmarkörerna och blanda kortlekarna - sedan är det dags att spela! Ticket to Ride är ett spel som ställer höga krav på strategiskt och taktiskt tänkande, du måste vara kvicktänkt och undvika att avslöja dina planer. Alla de olika spelen kommer med vackra illustrationer och är av riktigt hög kvalitet.

Vårt lågpris: 345:-
I lager
SKU
4136
   

Ticket to Ride har äntligen gjorts i en nordisk version - hoppa ombord! Förbered er på den perfekta resan för två eller tre spelare. Ticket to Ride Nordic Countries tar med dig på ett nordiskt äventyr genom Danmark, Finland, Norge och Sverige. Här reser du till bekanta städer som Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och Stockholm.

Spelets gång är sig mycket likt originalet men det finns några mindre ändringar som gör att spelarna får lägga om sina strategier lite. Precis som tidigare så är spelplanen lika vackert gjord. De små ändringarna, de helt nya miljöerna men samtidigt bevarandet av det mesta av originalet gör denna version till ett måste. Framför er ligger många hundra mil av järnvägar, strategiska beslut och oändligt många timmar av glädje!

  • Speltid 30-60 minutter
  • För 2-3 spelare
  • Rek. ålder: från 8 år
  • Spelreglerna är på svenska

Ticket to Ride Nordic Countries är del av den prisbelönta tågäventyrsserien.

Mer information
Modell7298
EAN824968717080
VarumärkeTicket to Ride
Ålder8+
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.