Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ticket To Ride Map Collection 7 - Japan och Italien

Brädspelet Ticket to Ride går ut på att bygga sammanhängande järnvägar utan att motståndarna upptäcker dina planer!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på äventyr och bygger järnvägsspår som binder ihop olika länder och städer. Välj vilken färg du vill spela, placera ut poängmarkörerna och blanda kortlekarna - sedan är det dags att spela! Ticket to Ride är ett spel som ställer höga krav på strategiskt och taktiskt tänkande, du måste vara kvicktänkt och undvika att avslöja dina planer. Alla de olika spelen kommer med vackra illustrationer och är av riktigt hög kvalitet.

Vårt lågpris: 372:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09192-95
   

Susa genom Japan med höghastighetståg och beundra Mount Fuji genom dimman eller ta Tokyos tunnelbana för att nå din slutdestination. På den här kartan stöter du på ett dilemma - ska du investera i höghastighetståg och rutter som kan användas av alla spelare för att slutföra sina målkartor fokusera på dina egna spår. Väg noga med alternativen, eftersom spelarna som bidrar till detta projekt kommer att belönas med en större bonus ... Och spelare som inte bygger höghastighetståg kommer att drabbas av konsekvenserna.

Detta expansionspaket från Ticket to Ride innehåller även en karta över Italien där fokus ligger på regionerna och på en helt ny färjerutt. Anslut städer från alla regioner i samma nätverk för att få extra poäng. Denna expansion är designad för 2-5 spelare och innehåller en stor dubbelsidig spelbräda.

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-5
Mer information
ModellDOW720132
EAN824968201329
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.