Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ticket To Ride Japan and Italy - expansion till brädspel med kartor över Japan och Italien

Brädspelet Ticket to Ride går ut på att bygga sammanhängande järnvägar utan att motståndarna upptäcker dina planer!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på äventyr och bygger järnvägsspår som binder ihop olika länder och städer. Välj vilken färg du vill spela, placera ut poängmarkörerna och blanda kortlekarna - sedan är det dags att spela! Ticket to Ride är ett spel som ställer höga krav på strategiskt och taktiskt tänkande, du måste vara kvicktänkt och undvika att avslöja dina planer. Alla de olika spelen kommer med vackra illustrationer och är av riktigt hög kvalitet.

Vårt lågpris: 372:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09192-95
   

Om du gillar Ticket to Ride kommer du att älska denna Map Collection 7-expansion med kartor över både Japan och Italien. Dessa expansioner erbjuder mer spelkul och unika utmaningar på det populära strategispelet. Detta tilläggspaket innehåller såklart allt du behöver av tillbehör som inte ingår i originalutgåvorna. Spelexpansionen kräver att du har ett av grundspelen för att kunna spela, och detta spel är därför ett tilläggspaket till Ticket to Ride och Ticket to Ride Europe.

Välkommen till Ticket to Ride Japan. Ta ett expresståg och susa genom landet för att beundra Fujiberget i dimman, upplev körsbärsträdens blomning, eller kanske vill du hellre uppleva storstadslivet genom att ta tunnelbanan i Tokyo? På den här kartan står du inför ett dilemma där du måste överväga om du ska investera i snabbspårväg och rutter som kan användas av alla spelare för att slutföra sina destinationskartor, eller om du ska fokusera på dina individuella spår. Överväg alternativen noggrant eftersom de spelare som bidrar mest till detta gemensamma projekt kommer att belönas med en större bonus... För att spela denna expansion behöver du 20 tågpjäser och 1 poängmarkör för varje spelare, samt alla tågvagnskort från ett av grundspelen.

Du är också välkommen till Ticket to Ride Italia! När du reser genom landet kan du njuta av Alperna med sina majestätiska bergstoppar – och solnedgångarna bakom Cypresserna på Toscanas magnifika landsbygd. Hoppa på en färja till Sicilien eller något av grannländerna, och koppla ihop så många regioner som möjligt när du bygger ett imponerande järnvägsnät i detta vackra land för att få extra poäng. För att spela denna expansion behöver du 45 tågpjäser och 1 poängmarkör för varje spelare, samt alla tågvagnskort (inklusive lokkort) från ett av grundspelen.

Innehåller:

  • 1 dubbelsidig spelplan med kartor över Japan och Italien
  • Regler och biljetter för båda kartorna
  • 16 tåg och tillhörande framstegsmärken (Japan)
  • 10 färjekort (Italia)

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-5
  • Ålder: från 8 år

OBS: Inte ett oberoende spel - måste användas med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europe.

Mer information
ModellDOW720132
EAN824968201329
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.