Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ticket to Ride First Journey Nordic - från 6 år

Brädspelet Ticket to Ride går ut på att bygga sammanhängande järnvägar utan att motståndarna upptäcker dina planer!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på äventyr och bygger järnvägsspår som binder ihop olika länder och städer. Välj vilken färg du vill spela, placera ut poängmarkörerna och blanda kortlekarna - sedan är det dags att spela! Ticket to Ride är ett spel som ställer höga krav på strategiskt och taktiskt tänkande, du måste vara kvicktänkt och undvika att avslöja dina planer. Alla de olika spelen kommer med vackra illustrationer och är av riktigt hög kvalitet.

Vårt lågpris: 267:-
I lager
SKU
24040
   

Ticket to Ride First Journey är den lättanvända versionen av den ursprungliga Ticket to Ride, anpassad för barn och ungdomar i alla åldrar. Lätt att lära sig och snabbt att spela, det är en perfekt introduktion till Ticket to Ride-universum.

Spelare måste samla tågbiljetter, säkra rutter på kartan och försöka ansluta städerna på sina biljetter för att vinna spelet.

  • Antal spelare: 2-4 (bäst med 3-4)
  • Rek ålder: 6+
  • Speltid: 15-30 minuter
  • Språk: engelska (svenska regler)
Mer information
ModellDOW720927
EAN824968209271
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.