Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ticket to Ride Asia - expansion till brädspel med kartor över Asien

Brädspelsserien Ticket to Ride, spelet där du bygger järnvägsrutter utan att din motståndare upptäcker dig!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på ett äventyr och bygger järnvägsrutter som binder samman städer i olika länder. Spelarna måste samla kort på olika tågvagnar som sedan används för att göra anspråk på rättigheterna till olika järnvägslinjer i det land eller del av världen du besöker. Ju längre rutt du kan göra, desto fler poäng får du.

Ticket to Ride är ett brädspel som ställer stora krav på att du ska kunna fatta strategiska och taktiska beslut, utan att avslöjas av din motståndare. Ticket tor Ride-spelen fortsätter traditionen från Days of Wonder med brädspel med vackra illustrationer och högkvalitativa komponenter. Här kan spelare ge sig ut på äventyr genom länder och kontinenter, korsa hav och utforska storstäder.

Vårt lågpris: 252:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
7197
   

Tilläggspaketet Ticket to Ride Asia kommer med två spelbrädor med kartor över kontinenten, och erbjuder därför två nya roliga sätt att spela. Den asiatiska spelexpansionen introducerar möjligheten att spela med en sjätte spelare, och är en rolig expansion där du kan spela det populära brädspelet med lag! Detta tilläggspaket innehåller allt du behöver av tillbehör som inte ingår i originalutgåvorna. Spelutbyggnaden kräver att du har ett av grundspelen för att kunna spela, och detta spel är därför ett tilläggspaket till Ticket to Ride och Ticket to Ride Europe.

Här får man två nya kartor som båda ger dig spännande upplevelser i exotiska Asien:

Asia: På denna kartan spelar man två och två. Man har egna biljetter och egna tågkort - det är inte lov att prata med varandra men man kan byta kort. Detta är ett spännande sätt att spela Ticket to Ride på. För 2, 4 eller 6 spelare.
Legendary Asia: Vänd på spelbrädet för att hitta en annan karta över Asien med helt andra rutor. Res längs sidenvägen, utforska Indokina eller korsa det vackra Himalaya.

Innehåller:

  • 1 spelplan med 2 kart
  • 36 destinationsbilletter
  • 6 korthållare
  • 9 tåg i 5 färger

Detaljer:

  • Speltid: 30-60 min
  • Antal spelare: 2-6
  • Ålder: från 8 år

OBS! Du måste ha ett av grundspelen för att kunna använda expansionen.

Mer information
Modell720113
EAN824968117736
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.