Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Ticket to Ride Asia - expansionspaket

Brädspelet Ticket to Ride går ut på att bygga sammanhängande järnvägar utan att motståndarna upptäcker dina planer!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på äventyr och bygger järnvägsspår som binder ihop olika länder och städer. Välj vilken färg du vill spela, placera ut poängmarkörerna och blanda kortlekarna - sedan är det dags att spela! Ticket to Ride är ett spel som ställer höga krav på strategiskt och taktiskt tänkande, du måste vara kvicktänkt och undvika att avslöja dina planer. Alla de olika spelen kommer med vackra illustrationer och är av riktigt hög kvalitet.

Vårt lågpris: 315:-
I lager
SKU
7197
   

Här får man två nya kartor som kan kombineras med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europe, som båda ger dig spännande upplevelser i exotiska Asien:

Asia: På denna kartan spelar man två och två. Man har egna biljetter och egna tågkort - det är inte lov att prata med varandra men man kan byta kort. Detta är ett spännande sätt att spela Ticket to Ride på. För 2, 4 eller 6 spelare.
Legendary Asia: Vänd på spelbrädet för att hitta en annan karta över Asien med helt andra rutor. Res längs sidenvägen, utforska Indokina eller korsa det vackra Himalaya.

  • Från 8 år
  • Speltid: 30-60 minuter
  • Antal spelare: 2-6

OBS! Du måste ha ett av grundspelen för att kunna använda expansionen.

Mer information
Modell720113
EAN824968117736
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.