Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ticket to Ride the Heart of Africa - expansion till brädspel med karta över Afrika

Brädspelet Ticket to Ride går ut på att bygga sammanhängande järnvägar utan att motståndarna upptäcker dina planer!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på äventyr och bygger järnvägsspår som binder ihop olika länder och städer. Välj vilken färg du vill spela, placera ut poängmarkörerna och blanda kortlekarna - sedan är det dags att spela! Ticket to Ride är ett spel som ställer höga krav på strategiskt och taktiskt tänkande, du måste vara kvicktänkt och undvika att avslöja dina planer. Alla de olika spelen kommer med vackra illustrationer och är av riktigt hög kvalitet.

Vårt lågpris: 277:-
I lager
SKU
7198
   

Tilläggspaketet Ticket to Ride the Heart of Africa kommer med en karta över Afrika så att du nu kan spela det populära strategispelet på en ny kontinent! Bygg tåglinjer genom några av kontinentens mest avlägsna och ödsliga platser. Detta expansionspaket innehåller givetvis allt tillbehör du behöver som inte finns i originalutgåvorna. Spelexpansionen kräver att du har ett av grundspelen för att kunna spela, och detta spel är därför ett tilläggspaket till Ticket to Ride och Ticket to Ride Europe. Denna expansion introducerar 45 nya terrängkartor uppdelade i tre olika terrängtyper. Vill du stärka din terrängmätningsförmåga och lokalkännedom för att försöka etablera mer värdefulla rutter – eller vågar du springa över kontinenten i ett vansinnigt lopp för att avsluta spelet på snabbast möjliga sätt?

Innehåller:

  • 1 spelplan med karta över Afrika
  • 48 destinationsbiljetter
  • 45 terrängkartor
  • Spelregler

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-6
  • Speltid: 30 – 60 min
  • Rek.ålder: från 8 år

OBS: Inte ett oberoende spel - måste användas med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europe.

Mer information
Modell720117
EAN824968817742
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.