Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SmartGames Three Little Piggies - logikspel med 48 utmaningar med tre små grisar - från 3 år

Spelen från SmartGames utmanar din logiska känsla, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det mycket enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Bli involverad i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka gåtor du vill lösa och vilka kombinationer du skapar.

Vårt lågpris: 298:-
I lager
SKU
03193-104
   

Kan du hjälpa de tre små grisarna att bygga sina hus? Smart Little Piggies är ett perfekt spel för att utmana det logiska tänkandet. Det finns två olika varianter man kan spela. I den första varianten placeras endast de tre små grisarna ut på spelbrädet, därefter ska de tre husen placeras runtom grisarna så de kan leka ute så länge vargen är på tryggt avstånd. I den andra varianten placeras både de tre grisarna och vargen på spelbordet. Sen ska husen placeras så att alla grisar får säkert skydd inne i dem.

Bitarna är lätta att greppa, och barnen kommer att bli fascinerade av hur grisarna passar in i husen och kan se ut genom fönstret.

Innehåll:

  • SmartGames Three Little Piggies logikspel

Detaljer:

  • Antall olika utmaningar: 48 
  • Spelregler på svenska
  • Antal spelare: 1
  • Rek.ålder: från 3-12 år
Mer information
Modell518754
EAN5414301518754
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.