Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Thorbjørn Egner Kardemumma Stad pussel med 2 motiv - 2x30 bitar

Thorbjørn Egner - spel, pussel och leksaker för barn

Thorbjørn Egner är en av Norges mest populära författare, och har skapat berättelser och universum älskade av barn och vuxna i generationer. Följ med till Hakkebakkeskogen och säg hej till Klättermus, Mikkel Fox, Morten Skogsmus, Mormor Skogsmus, Bagarmästare Harepus och resten av djuren i skogen. Eller besök Kardemomme By och träffa rånarna Kasper, Jesper och Jonathan, moster Sofie och vesslan Kamomilla, polismästaren Bastian, Tobias i tornet, spårvagnsföraren Syvertsen, frisörmästaren Sørensen och resten av invånarna i den lilla staden där du ska var snäll och anständig, och för resten kan du göra som du vill.

Genom Thorbjørn Egners berättelser lär sig barnen bland annat skillnaden mellan rätt och fel, moral, vikten av att hjälpa varandra och hur gamla fiender kan hjälpa varandra och bli vänner. Följ med Hakkebakkeskogen och Kardemommeby genom pussel, klossar och spel.

Vårt lågpris: 229,90
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09202-51
   

I denna pussellåda får du två pussel i ett med motiv från Thorbjørn Egners Kardemumma Stadens värld. Pusslet är gjort av kartong och består av 2 motiv som barnen känner till från Folk och rånare i Kardemumma Stad och har 30 bitar vardera. Motiven som kan förbryllas är av spårvagnen i Kardemumma Stad och av de tre rånarna Kasper, Jesper och Jonathan.

Innehåller:

Thorbjørn Egner 2-i-1 pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 2 x 30
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell540022
EAN7031655400221
VarumärkeThorbjørn Egner
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.