Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kardemumma Stad knoppussel 8 bitar - pussel i trä

Thorbjørn Egner - spel, pussel och leksaker för barn

Thorbjørn Egner är en av Norges mest populära författare, och har skapat berättelser och universum älskade av barn och vuxna i generationer. Följ med till Hakkebakkeskogen och säg hej till Klättermus, Mikkel Fox, Morten Skogsmus, Mormor Skogsmus, Bagarmästare Harepus och resten av djuren i skogen. Eller besök Kardemomme By och träffa rånarna Kasper, Jesper och Jonathan, moster Sofie och vesslan Kamomilla, polismästaren Bastian, Tobias i tornet, spårvagnsföraren Syvertsen, frisörmästaren Sørensen och resten av invånarna i den lilla staden där du ska var snäll och anständig, och för resten kan du göra som du vill.

Genom Thorbjørn Egners berättelser lär sig barnen bland annat skillnaden mellan rätt och fel, moral, vikten av att hjälpa varandra och hur gamla fiender kan hjälpa varandra och bli vänner. Följ med Hakkebakkeskogen och Kardemommeby genom pussel, klossar och spel.

Vårt lågpris: 129,90
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09202-49
   

Följ med Thorbjørn Egner till Kardemumma Stad med detta roliga knoppussel i trä. De 8 bitarna är formade som karaktärerna barnen känner igen från Kardemumma Stad. Träpusslet består av 8 bitar med knoppar som är lätta och lätta för små barnhänder att greppa. Detta barnpussel passar de yngsta barnen från 1,5 års ålder.

Innehåller:

  • Thorbjørn Egner pussel med knoppar

Detaljer:

  • Antal bitar: 8
  • Ålder: från 1,5 år
Mer information
Modell513032
EAN7031655130326
VarumärkeThorbjørn Egner
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.