Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder MAN TGA kranbil - 02754

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 487:-
Tillfälligt slut
SKU
1383

Tycker du om arbetsfordon? Nu kan du köpa denna verklighetstrogna kranbil från Bruder, den är perfekt att leka med eller att ställa ut som samlarobjekt i bokhyllan. Kranbilens kranhus kan vridas 360° och kranarmen med krok är lättmanövrerad. Vinschen fungerar med hjälp av en vev och med hjälp av ett tryck på releaseknappen så påskyndas sänkningen av lasten. Från 4 år.

  • Skala: 1:16
  • Mått: 17.5 x 24.2 x 42.5 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

 

Mer information
Modell02754
EAN4001702027544
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.