Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder MAN TGA kranbil - 02754

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 506:-
Tillfälligt slut
SKU
1383

Tycker du om arbetsfordon? Nu kan du köpa denna verklighetstrogna kranbil från Bruder, den är perfekt att leka med eller att ställa ut som samlarobjekt i bokhyllan.

Kranbilen har en lutbar hytt som visar motorn på lastplattformen. Spegeln på hytten kan fällas ut. Kranbilens kranhus kan vridas 360° och kranarmen med krok är lättmanövrerad. Vinschen fungerar med hjälp av en vev och med hjälp av ett tryck på releaseknappen så påskyndas sänkningen av lasten. Fyra stödben säkerställer full stabilitet.

  • Bruder MAN TGA kranbil 02754
  • Med fällbar hytt och utfällbar spegel
  • Kranen kan rotera 360 grader
  • Med fyra stödben för stabilitet
  • Skala: 1:16

Innehåller:

  • 1 Bruder MAN TGA kranbil 02754

Detaljer:

  • Mått: 42,5 x 17,5 x 24,2 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: Plast (ABS)
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell02754
EAN4001702027544
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.