Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Teeny TY Mabs giraff gosedjur regular - 10 cm

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Då borde du kika i vårt sortiment av härliga gosedjur från TY Beanie Boos. De har mjuka kroppar med härlig päls och snälla ögon. Gosedjuren passar perfekt som lekkamrater och gör det lite lättare att somna om kvällen. Gosedjuren från TY Beanie Boos kommer i olika former och föreställer bland annat katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, fantasidjur och olika filmkaraktärer som barnen älskar. Gosedjuren kommer även i fem olika storlekar. Samla allihop!

Vårt lågpris: 62:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
20710
   

Detta är ett gulligt mjukisdjur från TY som föreställer giraffen Mabs.

Teeny TYs är en serie stapelbara gosedjur. Vissa ser ut som verkliga djur, medan andra är både fantasifulla och urgulliga. Oavsett vilket slags djur de föreställer så har de stora, glittriga och snälla ögon. Hitta din Teeny TY favorit och skäm bort den med kramar eller samla på alla glada karaktärer för att ha den sötaste samlingen någonsin.

Teeny TYs har en speciell form som gör dem enkla att stapla på varandra, de är fyllda med bönor och har en nederdel i mikrofiber. Detta gör dem perfekta till att rengöra skärmar och du kan använda dem på din mobil, ipad eller surfplatta. Varje liten filur har sitt unika namn och födelsedatum på lappen.

  • Teeny TY Mabs giraff
  • Mått: 10 cm hög
  • Rek.ålder: från 3 år

Vilken är din favorit ?

Mer information
ModellTY42140
EAN008421421404
VarumärkeTy Beanie Boos
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.