Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Teeny TY Ferris giraff 10 cm

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Då borde du kika i vårt sortiment av härliga gosedjur från TY Beanie Boos. De har mjuka kroppar med härlig päls och snälla ögon. Gosedjuren passar perfekt som lekkamrater och gör det lite lättare att somna om kvällen. Gosedjuren från TY Beanie Boos kommer i olika former och föreställer bland annat katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, fantasidjur och olika filmkaraktärer som barnen älskar. Gosedjuren kommer även i fem olika storlekar. Samla allihop!

Vårt lågpris: 62:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10172-97
   

Teeny TYs är en serie stapelbara gosedjur. Vissa ser ut som verkliga djur, medan andra är både fantasifulla och urgulliga. Oavsett vilket slags djur de föreställer så har de stora, glittriga och snälla ögon. Hitta din Teeny TY favorit och skäm bort den med kramar eller samla på alla glada karaktärer för att ha den sötaste samlingen någonsin.

Teeny TYs har en speciell form som gör dem enkla att stapla på varandra, de är fyllda med bönor och har en nederdel i mikrofiber. Detta gör dem perfekta till att rengöra skärmar och du kan använda dem på din mobil, ipad eller surfplatta. Varje liten filur har sitt unika namn och födelsedatum på lappen.

  • Teeny TY Ferris giraff
  • 10 cm hög.
  • Rek.ålder: från 3 år.

Vilken är din favorit ?

Mer information
ModellTY41253
EAN008421412532
VarumärkeTy Beanie Boos
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.