Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Teenage Mutant Ninja Turtles Bug Slapper with Donatello - 12 cm

Teenage Mutant Ninja Turtles figurer, fordon och lekset

Teenage Mutant Ninja Turtles tar dig med på äventyr i kloakerna där Leonardo, Donatello, Rafael och Michelangelo kämpar mot skurkar och onda krafter. Deras tränare, Master Splinter, hjälper dem att bli äkta ninjakrigare. Gå med i striden och kämpa för det goda tillsammans med Ninja Turtles, och lek ut magiska ögonblick med actionfigurer, lekset, fordon och andra tillbehör som är inspirerade av den häftiga tv-serien.

Vårt lågpris: 327:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05206-79
   

Upp och stå! Djupt ner i New Yorks kloaker bor de fyra muterade sköldpaddorna som blivit tränade i ninjitsu och redo för att bli de hjältarna de förutsågs att bli. Med Donatellos teknologikompetens skapar han den ultimata maskinen för att eliminera hotet om att göra alla människor om till mutanter. Donnie’s Bug Buster är ett 2-i-1 fordon som snabbt kan förvandlas från motorcykel till svävande fordon genom att fälla ut hjulen.

Den 11 cm höga Donatello-figuren har borttagbara glasögon och exklusivt tillverkad för detta fordon.

Innehåll:

  • Donatello-figur
  • 2-i-1 motorcykel
  • Weapon Launcher

Detaljer:

  • Höjd på motorcykeln: ca 12 cm
  • Höjd på figur: 11 cm
  • Ålder: Från 3 år
Mer information
Modell82480
EAN043377824893
VarumärkeTurtles
Ålder3-6

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.