Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Super Hero Adventures Mega Mighties SpiderMan

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 146:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-11

När gymnasieeleven Peter Parker blir biten av en radioaktiv spindel, får han superkrafter som ändra hans liv totalt! Ta ett språng in i berättelsen om Spindelmannen med Marvel Super Hero Adventures Mega Mighties actionfigurer.

Med en storlek på 25 cm blir den lätt för små händer att greppa, och med 3 rörelseleder (huvud, armar, midja) kan barn helt från 3 år ställa upp Spindelmannen-figuren och posera på olika sätt. Och för att krydda leken lite extra, har även Spindelmannen ett roligt ansiktsuttryck.

Marvel Super Hero Adventures Mega Mighties är en serie med figurer som man kan sätta ihop och leka med. Samla din trupp och bekämpa kriminaliteten! (OBS! Varje figur säljs separat).

Detaljer:

  • Mått: 25 cm hög
  • Rek ålder: Från 3 år
Mer information
ModellE4147
EAN5010993549757
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.