Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Summer Waves gigantisk enhörning - 203 x 168 cm

Njut av sommaren och allt det som har med pool, pooltillbehör och uppblåsbara badleksaker att göra från Polygroup Summer Waves. Poolerna är mycket enkla att installera, underhålla och är av hög kvalitet. Poolerna levereras med metallram, komplett med pumpar och filter. Föreställ dig en varm sommardag där du kopplar av i poolen eller på stranden. Med uppblåsbara badleksaker blir dagen mycket roligare och mer händelserik. Med hållbara uppblåsbara badleksaker av mycket hög kvalitet har du allt du behöver för att njuta av sommaren.

Vårt lågpris: 387:-
I lager
SKU
03192-58
   

Relaxa i stil med den häftiga enhörningen som rymmer en vuxen. Stjäl all uppmärksamhet och bli poolfestens mittpunkt med den uppblåsbara enhörningen med tre luftkammare och ett handtag att hålla sig i. Badleksaken är tillverkad i tålig vinyl och levereras med en reparationslapp.

Innehåll:

  • 1x Summer Waves Gigantisk enhörning
  • 1x Reparationslapp

Detaljer:

  • 3 luftkammare och ett handtag
  • Mått: 203 x 168 cm
  • Rymmer 1 vuxen
Mer information
ModellK50643000
EAN192072019223
VarumärkeSummer Waves

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.