Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Summer Waves aktivitetscenter - pool med rutschkana, bollar och vattenspridare - 109 liter

Njut av sommaren och allt det som har med pool, pooltillbehör och uppblåsbara badleksaker att göra från Polygroup Summer Waves. Poolerna är mycket enkla att installera, underhålla och är av hög kvalitet. Poolerna levereras med metallram, komplett med pumpar och filter. Föreställ dig en varm sommardag där du kopplar av i poolen eller på stranden. Med uppblåsbara badleksaker blir dagen mycket roligare och mer händelserik. Med hållbara uppblåsbara badleksaker av mycket hög kvalitet har du allt du behöver för att njuta av sommaren.

Vårt lågpris: 346:-
I lager
SKU
03192-60
   

Aktivitetscentret Summer Waves är en perfekt pool att ha i trädgården under varma sommardagar. Denna uppblåsbara lekplats är inte bara en plaskdamm, utan den har också en rutschkana, vattenspridare, bollspel och erbjuder timmar av spännande vattenlek. Barn kommer att älska att spendera tid i denna barnpool. Du kan koppla trädgårdsslangen till blomman så att den sprutar vatten. Funktionen är utmärkt under extra varma sommardagar när man önskar lite extra svalka. Rulla bollarna nerför rutschkanan eller kasta dem ner i bollbanan som är fäst på baksidan av vattenpalatset.

Poolen är lätt att montera och underhålla. Det rekommenderas att ställa poolen på ett plant ställe, utan vassa kanter, stenar  och liknande. Se dessutom till att ytan rengörs innan ni blåser upp poolen. Ta gärna upp poolsetet ur lådan och låt det sträcka ut sig lite i solen innan det blåses upp.

Innehåller:

  • Summer Waves pool med rutschkana
  • 3 bollar

Detaljer:

  • Mått: 264 x 137 x 68,5 cm
  • 9 luftkammare
  • Vattenkapacitet: 109 liter
  • Ålder: från 3 år

Obs: Används under uppsikt av en vuxen. Pump ingår inte utan måste köpas separat.

Mer information
ModellKA0278000
EAN192072019162
VarumärkeSummer Waves
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.