Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Stort leksakskök - trä

EduFun träleksaker

Träleksakerna från EduFun är unika leksaker i trä som inspirerar till rolig och kreativ lek. Leksakerna tillverkade i trä av hög kvalitet och är målade i klara färger som tilltalar barn. Edufun tillverkar bland annat dockskåp, dockmöbler, aktivitetslerksaker, byggklossar, pedagogiska leksaker, leksaksmat, babyleksaker och mycket, mycket mer. 

Edufuns träleksaker är tillverkade i naturliga material och är menade att hålla i generationer.

Vårt lågpris: 1 244:-
Medlemspris 1 000:-
I lager
SKU
06182-133
   

Detta är ett stort leksakskök med många detaljer som gör leken ännu roligare. I köket hittar du allt du behöver för att bjuda vänner och familj på god middag. Det ingår bland annat en gryta med lock, en stekpanna, en stekspade och mycket mer.

Köket är tillverkat i trä och innehåller ett skåp som föreställer en frys, ett som föreställer en tvättmaskin, en ugn, en micro, hyllor för förvaring och en diskho. Lekmöjligheterna är oändliga och bara fantasin sätter gränser!

Detaljer:

  • Mått på köket: 96 x 37,5 x 96 cm (LxDxB)
  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell7258
EAN6942397372589
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.