Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

STIGA Snowracer King Size GT vit kälke - med plats för 2 personer

Sportleksaker och vinterleksaker från Stiga för actionfyllda lekstunder

Stiga uppmuntrar barn till roliga och aktiva lekar både inomhus och utomhus. Fotbollsspel och hockeyspel från Stiga är lika roliga för vuxna som för barn och skapar ett actionspäckat spel för hela familjen.

Med sina snowracers, snowboards, slädemattor, pulkor, kälke med ratt och skotrar, flyttar Stiga spelet utomhus, oavsett om det är vinter och snö eller sommar och sol. Vad kan vara roligare än en dag i pulkabacken där barnen kan tävla med vänner och familj, eller göra coola tricks med kälke och bräda? Stiga skapar säkra sportleksaker med barns säkerhet i åtanke.

Vårt lågpris: 1 761:-
Tillfälligt slut
SKU
09192-56

STIGA Snowracer King Size GT är en extra lång kälke från STIGA med plats för två personer. Kälken har en robust stålram, dragkassett och Curve Ski System vilket gör den både slitstark och stabil samtidigt som den är lätt att dra och styra. Kälken kommer även med stötdämpare som bidrar till en skönare åkning i guppiga backar.

STIGA Snowracer King Size GT är avsedd för en vuxen och ett barn, och har därför en max.belastning på 100 kg.

  • Stålram, dragkassett och stötdämpare
  • Curve Ski System
  • Ratt med greppvänlig yta

Detaljer:

  • Mått: 141,5 x 52 x 35 cm (L x W x H)
  • Max.vikt: 100 kg.
  • Rek.ålder: från 7 år.

OBS! Vi rekommenderar att man använder hjälm (säljs separat), och att kälken monteras av en vuxen.

Mer information
Modell73-4679-10
EAN7318684679102
VarumärkeStiga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.