Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Stiga Snowracer Color Pro - kälke rosa

Sportleksaker och vinterleksaker från Stiga för actionfyllda lekstunder

Stiga uppmuntrar barnen att ha roligt och aktivt leka både inomhus och utomhus. Fotbollsspel och hockeyspel från Stiga är lika roliga för vuxna som för barn och skapar en actionfylld lekstund för hela familjen.

Med sina snowracers, snowboards, pulkor, stjärtlappar och mycker mer bjuder Stiga även på spännande lekmöjligheter utomhus. Vad kan vara roligare än en dag i pulkabacken där barnen kan tävla mot sina vänner och familj om vem som är snabbast? Stiga skapar säkra och roliga sportleksaker med barnen i åtanke.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 695:-
I lager
SKU
9043
   

Ha kul i vinter med den här klassiska vinterfavoriten från STIGA. Stiga Snowracer Classic är utrustad med en robust ram i svart stål, säkerhetsratt och dubbla fotbromsar. En annan viktig funktion är styrfjädern, den garanterar att kälken stannar automatiskt även om du skulle ramla av. 

Om man vill åka ännu fortare kan man valla medarna.

  • Maxvikt: 90 kg
  • Material: stål
  • Färg: rosa
  • Fotbroms
  • Säkerhetsratt
  • Rek.ålder: från 7 år

OBS! Bär alltid hjälm. Monteras av en vuxen.

Mer information
Modell73-2322-07
EAN815454013472
VarumärkeStiga

Galna hösterbjudanden!

Galna hösterbjudanden!

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.